One-Timers

Behöver du ny hemsida, fotografering, film eller konsultation?

Jag vill veta mer

Våra one-timers

Landningssida

Från 10.000 kr

Varje effektiv digital marknadsföringskampanj behöver en väl utformad landningssida. Vi skapar engagerande och konverteringsfokuserade landningssidor, anpassade till dina specifika kampanjmål.

Mer om landningssidor

Fotografering

Från 5.000 kr

Behöver du bilder till din nya hemsida eller till dina sociala kanaler? Vi tar tillsammans med våra partners högkvalitativa, professionella foton som stärker ditt varumärke.

Mer om fotografering

Filmprojekt

Från 40.000 kr

Videoinnehåll är en kraftfull komponent i modern digital marknadsföring. Tillsammans med våra partners producerar vi kreativa, engagerande och professionella filmer som kan användas på flera plattformar för att nå och engagera din målgrupp.

Mer om filmprojekt

Konsultation

Från 5.000 kr

Vi erbjuder specialistkonsultation för att hjälpa ditt företag att hitta rätt i den digitala marknadsföringens värld. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan erbjuda värdefull vägledning och strategiska lösningar som passar ditt företags unika behov.

Mer om konsultation

Övrigt

Från 1.200 kr/timme

Har du andra idéer eller vill du tex. bara förnya din hemsida? I så fall gäller den klassiska timdebiteringen. Hör av dig så hittar vi en lösning för dig.

Hittat vad du behöver?

Då börjar vi