Ny hemsida

Skräddarsydd och SEO-anpassad

Börja med ny webb

Slagkraftiga hemsidor

Att skapa en komplett webbsida är inte bara som att designa en flyer och fylla den med innehåll. Det är som att skapa ett virtuell showroom för ditt varumärke och det kräver en hel del kunskap, tid och kreativitet. På Salty Communication tar vi denna uppgift på allvar. Vi har specialiserat oss på att skapa webbplatser som är skräddarsydda för dina behov, optimerade för sökmotorer och som hjälper ditt företag att växa på nätet.

Pris från 35.000 kr

Vårt unika arbetssätt

Unik design

När vi bygger en webbplats börjar vi alltid från scratch. Vi använder oss inte av färdiga mallar som många andra byråer gör.

Istället skapar vi en unik design för varje kund, en design som passar i linje med ert varumärkes identitet och som stärker er närvaro på webben.

SEO i fokus

När vi formger och bygger en webbsida, gör vi det alltid med SEO, eller sökmotoroptimering, i åtanke.

Detta innebär att vi designar och strukturerar din webbplats så att den lättare kan hittas och förstås av sökmotorerna, vilket ökar era chanser att rankas högt i sökresultaten.

Kvalitet

Vi arbetar med få kunder åt gången. Det innebär att vi kan lägga mer tid på varje enskilt projekt.

Resultatet är en skräddarsydd, välpolerad webbplats som väl representerar ditt varumärke.

Affären

Vi tror på att sätta oss in i din affär och förstå hur du tjänar dina pengar för att kunna bygga den bästa webbplatsen för dig.

Detta innebär att vi lär oss om dina produkter, tjänster och tillvägagångssätt, och använder denna information för att bygga en webbplats som hjälper ditt företag att uppnå sina affärsmål.

Saltyprocessen

Just som varje webbplats vi bygger är unik, så är också vårt arbetssätt. Vi har utvecklat en process som baseras på våra erfarenheter och som vi vet fungerar:

Tankar och idéer

Vi inleder processen med ett brainstorming-möte där vi diskuterar idéer, mål och visioner för webbsidan.

Revideringar

Efter att ha delat utkastet med dig, tar vi emot dina synpunkter och gör nödvändiga revideringar för att gå vidare i processen.

Sidkarta & designinspiration

Vi inleder processen med ett brainstorming-möte där vi diskuterar idéer, mål och visioner för webbsidan.

Nya utkast

Med din feedback i åtanke gör vi nya utkast tills vi når ett resultat som du är helt nöjd med.

Offert

Vi skapar en offert baserat på de idéer och krav som vi har diskuterat. Denna offert presenteras i samband med att vi tittar på sidkartan och designinspirationen.

Färdigställande

När designen är godkänd, börjar vi bygga webbsidan och implementera allt innehåll. Vi gör en sökordanalys för respektive sida och optimerar titlar, innehåll och metadata.

Insamling av content

När offerten är godkänd, samlar vi ihop allt det nödvändiga innehållet som vi ska använda till hemsidan, såsom text, bilder och videomaterial.

Revideringar & tester

Vi testar sedan webbsidan grundligt och gör eventuella korrigeringar innan vi släpper den för allmänheten att se.

Utkast av startsida & undersidor

Vi designar sedan ett utkast till startsidan och några undersidor, baserat på all information och material vi har samlat.

Lansering

Slutligen, när allt är klart, lanserar vi webbsidan. För att sidan ska få bästa möjliga start och ta positioner i sökresultaten skapar vi sidkarta och indexerar sidorna på Google. Men vår relation slutar inte där. Vi fortsätter att arbeta tillsammans, uppdaterar webbplatsen efter behov, och hjälper er att optimera dess prestation med tiden.

Dags för ny hemsida?

Beställ nu