Konsultation

Laserfokuserade punktinsatser

Få hjälp

Hjälp när det behövs

Vill du ha hjälp med att se över din digitala marknadsföring, lösa specifika problem eller helt enkelt bolla nya idéer? I så fall kan du boka konsultation med oss. Tillsammans kommer vi fram till när och var vi ses, vad målet är och hur upplägget ska se ut. Sedan lägger vi fullt fokus på det du vill ha hjälp med.

Konsultation görs på timdebitering och går att boka inom alla våra specialområden. Om du vill passa på att ta hjälp inom flera olika områden är det såklart inga problem – vi rycker in där det behövs.

Konsultation inom

SEO

Synlighet på nätet genom sökmotoroptimering kan göra underverk för att driva trafik till din hemsida och öka din försäljning. Vi hjälper gärna till att analysera och optimera din webb så att du kan klättra i sökmotorernas resultatlistor.

Innan vi tackar för oss kommer vi även med konkreta råd så att du kan fortsätta optimeringen på egen hand.

Annonsering

Digital annonsering kan kännas överväldigande – det finns ju så många olika plattformar och tekniker att använda sig av. Vi har gedigen erfarenhet inom området och kan hjälpa dig att optimera din annonsering.

Tillsammans hittar vi rätt plattform för just dig, skräddarsyr annonser efter din målgrupp och analyserar resultat.

Sociala medier

Sociala medier har blivit en stor del av digital marknadsföring och är viktigt för att bygga upp en stark närvaro online. Vill du ha hjälp med Instagram, Facebook eller LinkedIn är det hit du ska vända dig.

Vi ger dig tips och råd om hur du använder rätt innehåll på rätt sätt och hjälper dig att skapa en strategi för att nå ut till din målgrupp.

Ta fram strategi eller bollplank?

Med andra ord kan du höra av dig till oss med stora som små funderingar. Oavsett om det handlar om att skapa en strategi, agera bollplank eller någonting däremellan är vi redo att ta din marknadsföring till nästa nivå!

Börja Fördjupa er!

Boka en konsultation