Lär känna SALTY

Historien om Salty och vad som gör oss unika

Sagan om Salty

Det började som en vision mellan två kollegor, Hannes och Evelina. De ville göra saker på sitt eget sätt och tog en sen kväll i hand på att starta upp en egen byrå. Det kom att bli Salty Communication. Med tiden blev dock Salty mer än bara en byrå; det blev en symbol för innovation och resultatinriktad marknadsföring.

Grundat i hjärtat av Växjö 2018, har vår byrå blivit ett hem för kreativa lösningar och mätbara resultat.

Fokuserad utveckling

Vår resa startade med ett brett utbud av marknadsföringstjänster men med tiden fann vi vår sanna passion och styrka i performance marketing.

Den här specialiseringen har inte bara fördjupat vår kunskap, men också skärpt vår förmåga att leverera konkreta och mätbara resultat för våra kunder.

Liten men kraftull

I vår lilla men dynamiska organisation, är varje medarbetare en nyckelspelare. Vi tror att storleken på vår byrå är vår styrka, och det tillåter oss att vara smidiga, snabba och personliga.

Vi tar oss tid att verkligen lära känna våra kunder och deras behov, vilket gör det möjligt för oss att leverera skräddarsydda lösningar som verkligen gör skillnad.

Närvarande över hela landet

Trots att vårt kontor ligger i Växjö, är vår verksamhet och vårt hjärta alltid nära våra kunder, oavsett var i landet de befinner sig.

Vi använder digitala verktyg och personlig service för att säkerställa att vi alltid är bara ett samtal eller klick bort.

Kreativiteten som driver oss

Varje person i vårt team är handplockad för sin kreativitet och förmåga att tänka utanför boxen och det återspeglas i det arbete vi levererar. Våra kunder uppskattar oss för att vi alltid strävar efter att överträffa förväntningarna och skapa kampanjer som inte bara engagerar utan också levererar.

Bli en del av vår berättelse

Vår resa har bara börjat. Vi ser varje ny kund och varje nytt projekt som ett tillfälle att växa och förbättra den digitala världen. Vill ni vara med på en resa där era mål blir våra uppdrag? Där ert företags framgång blir vår största belöning?

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa nästa kapitel i er framgångssaga.

Let’s Go!