Fotografering

Proffsiga bilder med finess

Boka fotografering

Bilder efter era önskemål

Behöver ni stärka ert ansikte utåt som företag? Vi på Salty förstår vikten av att bygga en stark visuell identitet för ditt varumärke. Oavsett om ni behöver uppdatera er hemsida med nya bilder, få klickvänliga bilder till era digitala annonser, fylla på er bildbank med content till sociala medier eller skapa professionella porträttbilder för er personal – finns vi här för att göra det möjligt. Vi börjar alltid med att lyssna på dina önskemål och förstå din vision. Sedan tar vi hand om resten.

Anpassade foton till

Sociala Medier

Under en fotografering för era sociala medier kan vi både fotografera bilder till specifika inlägg eller ta generella bilder för att bygga upp din bildbank med content. Vi hjälper dig att skapa innehåll anpassade för sociala kanaler som är varumärkesbyggande och förtroendeskapande.

Sociala medier utgör ett av de mest effektiva verktygen för att öka synligheten, bygga relationer, och stärka varumärkesidentiteten. Genom att investera i en fotografering för era sociala medier kan du säkerställa att ditt företag presenteras på ett professionellt och tilltalande sätt.

Hemsida

Behöver din hemsida en visuell uppgradering med nya bilder? När du anlitar oss för en fotografering till er hemsida kan vi dokumentera ditt företags lokaler och andra detaljer som ger liv åt din arbetsmiljö. Vi kan även fotografera din personal i olika miljöer för att förmedla en känsla och företagskultur.

Med högkvalitativa och professionella bilder skapar vi en bättre upplevelse för dina besökare – vi vill hjälpa dig att ta din hemsida till nästa nivå!

Porträtt

Behöver ditt företag porträttbilder på dina anställda? Vi tar professionella porträttbilder som passar utmärkt till företagets kontaktsida, visitkort och LinkedIn. Ni väljer själva om ni vill ta porträtten med bakgrund i fotostudio på Salty kontoret eller i er arbetsmiljö.

Professionellt tagna porträttbilder ger en visuell online närvaro som skapar förtroende hos besökarna.

Hur går det till?

 1. Planering
  Ni berättar om era behov och vad ni har för önskemål. Tillsammans lägger vi upp en plan för fotograferingen och bokar in en dag som passar. Innan fotograferingen återkommer vi med en färdigställd fotograferingsplan.
 2. Fotografering
  Äntligen är dagen för fotograferingen här! Det är nu planerna blir till verklighet, alla deltagare är på plats och vi vet vilka bilder vi vill ta. Let’s Go!
 3. Leverans av bilder
  Vi går igenom samtliga bilder, redigerar och skickar sedan ett album till dig via WeTransfer.
  Nu kan du enkelt ladda ner bilderna och börja använda dem fritt på er hemsida eller i sociala medier.

Våra partners

Vid större fotograferingsprojekt har vi ett starkt samarbete med våra grymma partners Boom Film och Horisont Film för att leverera imponerande film- och fotoprojekt. Genom vårt partnerskap kan vi garantera högkvalitativa resultat och en mångsidig expertis som tar era projekt till nya höjder.

Behöver ni videoinnehåll? Tillsammans med våra partners producerar vi kreativa och professionella filmer som kan användas på flera plattformar för att nå och engagera din målgrupp.

Ett salt fotoprojekt

Med Salty vid din sida planerar vi en fotografering för att förstärka och förmedla din företagsidentitet genom bild. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skapa magiska bilder tillsammans!

Börja här