Filmproduktion

Kvalitativt rörligt innehåll

Boka filmproduktion

Vi tror på kraften i berättelser

Vi vet att engagerande, informativt och underhållande innehåll är kärnan i varje framgångsrik kommunikationsstrategi.

Medan vår expertis ligger i att skapa och optimera digitala plattformar såsom hemsidor, sociala medier och annonseringskampanjer, förstår vi också vikten av kvalitativt innehåll som berör och engagerar målgruppen.

För att komplettera våra tjänster och erbjuda våra kunder en helhetslösning inom digital kommunikation, samarbetar vi med två av Växjös främsta filmproduktionsbolag: Boom Film och Horisont Film. Genom dessa partnerskap kan vi erbjuda skräddarsydda filmproduktionstjänster som hjälper våra kunder att ta fram det visuella innehåll som krävs för att förstärka deras närvaro online och i andra medier.

Boom film

Boom Film är ett kreativt filmproduktionsbolag som specialiserar sig på att skapa reklamfilmer och stillbilder som ger varumärken en extra push. De producerar allt från kampanjer i sociala medier till varumärkesbyggande film med stark storytelling. Boom-teamet består av Henric och Victor som projektleder, skriver idé, filmar och klipper.

Horisont film

Horisont Film är ett kreativt produktionsbolag inom film och foto som fokuserar på att skapa starka känslor genom storytelling och professionellt estetiskt uttryck. De specialiserar sig på att skapa varumärkesbyggande innehåll anpassat för sociala medier. Horisont-teamet består av Elias och Hannes som förvandlar idé till färdig film och foto.

Hur vi arbetar tillsammans

Genom att integrera filmproduktionstjänsterna från våra partners i de lösningar vi erbjuder, säkerställer vi att våra kunder får tillgång till allt de behöver för att bygga starka varumärken. Från den initiala idéfasen till slutleveransen av färdigt material, arbetar vi tillsammans med dig och våra partners för att säkerställa att allt innehåll – oavsett om det är för din hemsida, sociala medier eller annonser – är av högsta kvalitet och i linje med din övergripande kommunikationsstrategi.

Kontakta oss idag för att utforska hur vi tillsammans kan skapa berättelser som inte bara berör din publik, utan också förstärker ditt budskap genom alla kanaler där ditt varumärke är närvarande.

Starta filmprojekt!

Klicka här