We don't need another hero, vi behöver bara en duktig WordPress-utvecklare.

Salty Communication är en småländsk reklambyrå med fokus på digital marknadsföring. Vi är belägna i Växjö och vi består av ett ovanligt, glatt gäng på fem personas.

Vi arbetar kreativt, nytänkande och långsiktigt med alla våra kunder. Samtidigt är vi inte sena på att avlossa skott från höften när tillfälle ges. Det är liksom det som gör jobbet roligt.

Vi har funnits på marknaden sedan 2018 och vi befinner oss i ständig tillväxt, kanske framför allt pga. vår inneboende rastlöshet. Därför är det bara naturligt att vi nu söker förstärkning till vårt team i form av en WordPress-utvecklare.

Vad menar vi med det?

Jo vi söker en person (dig) som har kompetens och erfarenhet av webbutveckling i form av WordPress och som har gedigna kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Eftersom vi också arbetar mycket med digital annonsering behöver du ha förståelse för och erfarenhet av analysverktyg så som tex. Google Analytics & Tag Manager. Dessutom behöver du ha ett öga för design då tjänsten kommer att innebära att man (du alltså) bygger hemsidor i sin helhet, från scratch. Då ska alla tekniska kraven vara uppfyllda och designen vara tilltalande för fler än din egen mamma.

Meriterande vore om du utöver webbutveckling också har erfarenhet av annonsering på exempelvis Google, Facebook, LinkedIn, TikTok eller Snapchat.

Kompetens i alla ära men på Salty sätter vi alltid person först. Vi är ett litet team som jobbar tätt ihop, både bokstavligen och bildligt talat. Därför är det en förutsättning att man som person platsar i gänget och trivs med kollegorna. Som vi ser det är det ofta det som i slutändan avgör hur bra man presterar.

Den vi söker behöver ha högt i tak (inte hemma då utan i huet) och vara utåtriktad och en sån där som folk ofta refererar till som ”socialt begåvad”. Detta är viktigt för teamet och framförallt för kundkontakten som kommer att vara en del av tjänsten. Tacksamt vore också om du har nära till skratt och många bra kattvideos att dela med dig av.

Om du läst såhär långt i annonsen kan man tänka sig att du åtminstone är intresserad. Kanske har du till och med dragit lite på smilbanden. I så fall kanske du är rätt för tjänsten.

Tveka inte att söka, vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka din ansökan till hannes@saltycom.se och skriv något kreativt i ämnesraden så att den inte försvinner i mängden. Ha det gott, haj!