Google Ads fyller er inkorg

Rätt budskap till rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt.

Google är mer än en sökmotor

Ett nätverk - många kontaktytor med kunden.

Sökord

Era kunder googlar det ni erbjuder. Vi ser till att Googles algoritm exponerar er annons på rätt tid, för rätt person och till rätt kostnad.

Display

Oavsett om ni har medvetenhet eller konverteringar som målsättning använder vi displayannonser. Vi vet att det fungerar.

Google Shopping

För e-handlare är Google Shopping ett måste. Vi synkar produktflöden till Google som visar upp bild och pris när kunder googlar.

Youtube

Nå nya och befintliga målgrupper genom videobaserad reklam på Youtube. Video is king!

Google business

Skapa förtroende genom att maximera er profil hos Google. Nyttja all funktionalitet och vinn nya kunder.

Appinstallationer

Marknadsför er app i Googles displaynätverk, Google Play och i andra appar.

Google Performance Max är här

Google har utvecklats från att vara en sökmotor som innehåller betalade annonser till att på ett djupare plan förstå kunderna – dina kunder. 

Vi människor blir inte alltid blixtförälskade i varumärken. Med Google Performance Max förändras en hel del av det traditonella arbetet med annonser på Google. Istället för att manuellt ändra sökord, budgetar och maximala klickkostnader lägger vi allt mer makt i Googles händer. 

Läskigt kanske kan tyckas, och ja, de stora techjättarna som Facebook och Google vet antagligen mer om oss än vad vi kan ana. 

I takt med att Google vet mer om oss människor kan de samtidigt göra marknadsföringen väsentligt mycket mer pricksäker och relevant än någonsin. 

Reklam är i regel oftast som mest irriterande om den är irrelevant, men genom Performance Max finns möjlighet att i högre utsträckning rikta ett budskap till potentiella kunder på deras villkor. Rätt budskap till rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt.

Det sker just nu ett skifte inom Google där gamla sanningar suddas ut, och där vi kan svara på vad dina kunder kommer söka på, inte har sökt på. Läs den senaste meningen igen. 

Är ni redo för Google Ads?