Salty Communication AB
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Telefon: 0470-773300
Org. nr. 559178-2817

Digital annonsering

Vi är experter på att skapa engagerande annonser i sociala medier för ert företag. Vi blandar vår erkänt goda kreativitet med data för att uppnå verkliga resultat för era affärsmål. Här är exempel på annonser vi skapar:

Företagsfilm

Det finns få marknadsinsatser som presterar bättre digitalt just nu än vad video gör. Det engagerar, förenklar och låter kunden få en autentisk känsla av vad ni gör. Här är exempel på vad vi kan filma åt er:

Hantering av era sociala medier

Många företag känner igen sig i stressen att konstant leverera bra innehåll på sociala medier. Ni kan enkelt lösa det genom att vi tar över era sociala kanaler och levererar resultat som består.

Utbildning i sociala medier

Vi besöker företag som önskar en genomgång av hur sociala medier påverkar företag 2020. Få en överblick av aktuella trender, erfarenhet från kundprojekt samt konkreta tips till hur just ert företag kan växa i sociala medier.

Webbsidor

Det finns många fördelar med att välja sin webbsida från en marknadsföringsbyrå eftersom projekten ofta är sammanflätade. Salty kan både erbjuda er digital annonsering och modern webbdesign som lyfter er digitala närvaro till nästa nivå.

Varumärke

De flesta företag möter någon gång små och stora förändringsbehov för att hålla sig konkurrenskraftiga på marknaden. Vi kan bistå med både strategiska och praktiska frågor.