Salty Communication AB
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Telefon: 0470-773300
Org. nr. 559178-2817

Få oväntade insikter

Allt som berör den digitala världen rör sig i en ruskig takt framåt vilket vi på Salty verkligen älskar, men du som läser detta däremot är troligtvis väldigt mycket bättre på annat än sociala medier. Vi utbildar företag både vid enstaka tillfällen för en större grupper samt erbjuder långsiktig individcoaching med exempelvis en marknadschef där vi djupdyker i ämnet. Målet med vår utbildning i sociala medier är alltid att skapa aha-upplevelse för vilken kraft som finns idag och vad man ska undvika.

Varför bry sig om sociala medier?

Du har nog redan svaret ifall du nått hit. Eftersom sociala medier för företag innebär både stora fallgropar och möjligheter är det i allra högsta grad en del av hela företagets strategi. Det finns en magi i att kunna bemästra en kanal där både era mest trogna fans och värsta motståndare finns samlar på samma ställe. Historiskt sett finns det alltifrån solskenshistorier till totala katastrofer för företag som haft varenda fokus på just sociala medier.

Exempel på workshop och utbildning i sociala medier

Attrahera en yngre generationen

Numera finns det en generation som inte minns en tid före iPhone och sociala medier. Oavsett om ni rekryterar nya medarbetare eller söker nya målgrupper vet vi var millennials håller hus och vad de vill höra i ert budskap för att bli nyfikna.

Kommunikation för dagens ledarskap

Vi delger färsk statistik på vad medarbetare förväntar sig av en modern arbetsplats idag. Både den interna och externa kommunikationen påverkas av dagens tekniska lösningar, och det är du som chef som avgör hur ni ska kommunicera.

Konkurrentanalys

Inför utbildningstillfället eller workshopen gör vi grundlig research på hur både ni och era konkurrenter presterar i sociala medier och internet. Vi upptäcker styrkor och svagheter, samt hur vi tillsammans kan komma på nya sätt att stärka just er position på marknaden.

Annonsering i sociala medier

Vi har spenderat miljontals kronor på Google och sociala medier vilket gör att vi kan dela våra kunskaper och erfarenheter till er. För dig som vill ha personlig hjälp kan vi sitta ner tillsammans för en ordentlig djupdykning i ROAS, budstrategi, pixlar och lookalikemålgrupper.

utbildning i sociala medier

Exempel på innehåll

Sagt om vår utbildning

Vanliga frågor om våra utbildningar i sociala medier

Var sker utbildningen?

En utbildning i sociala medier sker antingen på plats hos er, hos oss i Växjö (Icon) eller på distans.

Kan ni skräddarsy upplägg?

Eftersom utbildningen är till för er är den självklart anpassad för att ge er den bästa upplevelsen.

Behövs förkunskaper?

Nej, inte för en föreläsning. Om du däremot vill gå en personlig kurs med oss rekommenderar vi att du har sociala medier som yrke i någon form, exempelvis marknadschef eller Social Media Manager. Då blir det mest valuta för pengarna för er.

Vad händer efter en utbildning?

Om ni önskar kan vi ha en uppföljning månadsvis där vi stämmer av hur det går för er, eller så kanske ni rent av vill ha vår hjälp löpande. Alla företag har olika behov och önskemål vilket gör att vi anpassar oss efter er situation.

För att stå still i utvecklingen måste ni gå fort framåt.

kretatör

Kombinera personalaktivitet med kompetensutveckling inom digitala medier där vi inspirerar er till att nyttja dagens möjligheter!