Uppbyggnad av sociala medier med HTH Kök

Ditt drömkök finns hos HTH.

Det är mycket att tänka på när du ska göra verklighet av dina drömmar om ett nytt kök. Varje detalj är viktig, men det betyder inte att du själv måste ha kontroll på allting. Det är därför som HTH har Sveriges mest dedikerade köksexperter.

Uppdrag

Under hela 2019 har Salty styrt och uppdaterat de sociala kanalerna för flera HTH butiker i Sverige. En grundstrategi för dessa butiker har gjorts och därefter en utförlig och lokal plan för varje butik. Salty har tagit fram unikt och lokalt material i text, bild och video. Detta material har använts till organiska inlägg samt annonsering.

Salty har också utbildat butikerna i sociala medier under 2019. Under 2020 sker en kontinuerlig och individuell coaching där Salty lämnar över arbetet med de sociala kanalerna successivt till varje enskild butik. Annonseringen för butikerna fortsätter som tidigare genom Salty.

Sagt om oss

Vi har under 2019 aktivt arbetat med SALTY och byggt strategier för våra tre butiker i samspel och var för sig. Nu har vi genomfört en utbildning och en utrullning av alla kanaler till varje ort och ökat förståelsen samt värdet av våra aktiviteter på ett enastående sätt tack vare SALTY och deras enorma engagemang. Att detta bara är början av något stort och så viktigt för vår framtida kommunikation är nu väldigt uppenbart. Tack!

Boris Meijer – VD

Fler bilder