Salty Communication AB
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Telefon: 0470-773300
Org. nr. 559178-2817

Företagsfilm

Skapa känslor med en företagsfilm

Vi människor konsumerar allt mer tid åt video i sociala medier som Facebook och Youtube. Varje vecka arbetar vi på Salty med att filma, fota och redigera material som ska förädlas till företagsfilm eller digitala annonser. Med professionell utrustning skapas alltifrån enklare intervjuer till längre produktioner för ert företag.

Företagsfilm

Låt era kunder komma när inpå vilka ni är, vad ni står för och varför ni är grymma på det ni gör! Eller varför inte spela in en video för personalrekrytering?

Specialutrustning

I vår utrustningsarsenal har vi objektiv och kamerahus av olika slag och tillfällen. Det filmas under vatten, på land och högt upp i det blå för att skapa den ultimata filmen.

Fotografering

Ärligt talat så suger dåliga foton i alla lägen. Ta krispiga foton till ert företag som är fångade i det perfekta ögonblicket. Till vår hjälp har vi såklart både Adobe Photoshop och Lightroom i efterhand.

Poddinspelning

Har ni intervjuer i poddformat som ni önskar filma eller spela in? Vi filmar och klipper ljud samt publicerar på plattformar så som Acast, iTunes och Spotify.

Drönare tar video till nya höjder

Du kanske har en granne som köpt en drönare för skoj skull till poolpartyt, men vi tar fenomenet till nya höjder genom professionell utrustning. I kraftig vind och höga hastigheter filmar vår drönare helt utan påverkan – självklart i 4K.

Några kunder som valt företagsfilm från salty

Vanliga frågor om företagsfilm

Vem äger materialet?

Det gör självklart ni själva, oavsett om filmen ska användas av er internt eller kommersiellt. Om vi på Salty vill visa upp er video som referens gör vi alltid det genom att fråga om tillstånd först.

Vad krävs av oss som kund?

Utifrån det mål och syfte ni har med videon ger vi förslag på utformning. Det kan inkludera att filma på er arbetsplats och genomföra intervjuer med utvald personal.

Hur mycket filmmaterial blir det?

Ganska mycket, även om filmen ska resultera i en 15 sekunders videoannons på Facebook. Det är inte ovanligt att ha 60 min klipp efter ett filmtillfälle som ska kortas ner hårt. Allt oanvänt material sparas i molnet ifall det ska användas i framtiden - därmed spar ni både tid och pengar.

Var kan man filma?

Vi genomför oftast filmer i Växjö med omnejd men självklart finns inga geografiska begränsningar. Stockholm, Göteborg, Skåne och dessutom Norge har fått besök av oss.

Företagsfilm på gång

Vi säger three, two, one - action!

kretatör

Upplev vilken effekt rörligt material har för ert varumärke. Det skapar uppmärksamhet och genererar räckvidd långt längre än vad bild och text gör. Ni kan förmedla en personlig stolthet som är oslagbar för både intern och extern kommunikation. Ta chansen att bli en filmstjärnor för en dag med oss!