Salty Communication AB
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Telefon: 0470-773300
Org. nr. 559178-2817

Ett urval av företagsfilmer.

Balco

Vi har ett djupare samarbete med Balco där vi producerar video och reklamfilmer löpande för digital annonsering. Här visar vi ett exempel på hur en film kan se ut, och om ni vill läsa mer hela vårt samarbete finns det här.

Ljungby energi

Ljungby Energi AB är den lokala energikoncernen i kommunen. Salty fick i uppdrag att filma bakom kulisserna hos kundtjänsten för att skapa en mer personlig relation till företaget. 

Witab

Witab hade ett behov av att rekrytera personal. Istället för en traditionell jobbannons valde Witab tillsammans med Salty att skapa två olika filmklipp och annonsera på sociala medier för att hitta sina nästa rörmokare och elektriker. 

Ecosign

Ecosign är en skylttillverkare från Växjö som levererar produkter åt både stora och små kunder. Salty fick i uppdrag att skapa en video som belyser (hehe) tillverkningsprocessen. 

Kök 11

Kök 11 serverar allt ifrån dagens lunch till mat för fest och konferens. Att filma i ett kök skapar härliga känslor och ger dessutom en transparent bild av vad som sker bakom dörrarna för att tillaga den fantastiska maten.