Film och animeringar

Poppa popcorn 🍿

Se några av våra inspelningar från 2021

Spela videoklipp

Salty x Boom

Samarbetet för er som har extra krav

Vi på Salty har egen mediautrustning som sträcker sig långt över semesterkamerans kvalitéer, men sedan 2021 har vi fördjupat ett samarbete med Boom Film för att ta ytterliggare ett steg i våra filmproduktioner. 

Det betyder att ni som kunder får maximal utväxling på både digital marknadsföring och filmprodukter av oss på Salty. Se en av fjolårets företagsfilmer med Bejoynd:

Spela videoklipp

Vi illustrerar från vitt papper

När ni vill skapa något riktigt unikt och originellt har vi våra digitala pennor redo. En av våra kunder är Comfy Living som presenterar sin affärsidé så här:

“Vårt uppdrag är att ta hand om privatpersoners hem — villor, lägenheter och stugor. Våra kunder anlitar oss för våra hushjältar. Underhåll, projektledning och kontakter med entreprenörer är bara några av de saker vi hjälper er med. Din hushjälte hjälper dig med allt detta. Hur bra som helst. “

Hushjälten är illustrerad av Miranda på Salty. Så här säger hon om att skapa kreativa illustrationer: 

“Det roliga är att få bygga något från grunden och förmedla en känsla. Svårigheten är att hitta rätt känsla på kommando. Ibland kan jag få idéer på promenader, eller ibland när jag står tyst i duschen. Så när jag får feeling måste jag ibland avbryta allt för att utnyttja tillfället.”

Eller med starthjälp

Vi kan skapa karaktärer baserade på er som personer. Se hur skapandeprocessen ser ut för Salty.

Ska vi poppa popcorn ihop?