Salty Communication AB
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Telefon: 0470-773300
Org. nr. 559178-2817

Ert varumärke är allt

Vad säger ett varumärke?

Ett starkt varumärke handlar inte primärt om en snygg fasad med eleganta färger och former. Det handlar egentligen inte heller om vad ni kommunicerar till era kunder, utan snarare vad era kunder säger om er. Trots att Salty är en marknadsföringsbyrå har vi ironiskt nog aldrig lagt en enda krona i marknadsföring eftersom våra kunder främst är inkommande. Det visar kraften i att göra ett bra jobb, bry sig om sina kunder och vårda relationer.

Ovanpå det fundamentala i ett starkt varumärke läggs den visuella identiteten och dess budskap. Alla företag behöver någon gång genomgå ansiktslyft och visuella förändringar för att dels hänga med i nutiden, men även anpassa sin identitet med vad man faktiskt gör. När ni vill injicera ny, förändrande kraft i ert varumärke finns Salty redo för er.

Grafisk profil

Logotyp, visitkort, färgkoder, typsnitt - ja, you name it. Vi ser till att ni håller en röd tråd oavsett kontaktyta med marknaden.

Målgruppsanalys

I samband med kampanjer gör vi en målgruppsanalys sett till marknadens storlek och utveckling, samt hur ert varumärke kan placera sig i konkurrensen.

Produkt- & tjänsteverifiering

Nya produkter och tjänster på marknaden kräver verifiering av behov och utformning. Vi utför objektiva undersökningar utan förutfattade meningar eller ledande frågeställningar.

Brainstorming

Kunder kommer till oss med ett problem eller en utmaning de står inför. Med vårt synsätt på kommunikation och marknadsföring kan vi knuffa er i ny riktning.

Ert varumärke som helhet

Börjar man nysta i en tråd blir det lätt följdeffekter för att få ert varumärke i harmoni. Vi märker ofta att företag inser att de exempelvis behöver en ny webbsida, men då uppstår frågeställningar över vad som ska kommuniceras på den nya. Alltifrån interna värderingar till färgkoder lyfts upp på bordet när man inser att den dagliga verksamheten knuffat undan strategiska frågor alldeles för länge.

Vi jobbar självklart med punktinsatser där ni har ert största behov, men det som verkligen är roligt är att antingen bygga ett nystartat varumärke från grunden eller göra större uppdateringar i befintliga företag. Vi är er personliga expertis kring frågor om kommunikation och marknadsföring som alltid finns nära tillhands. 

Ska vi prata om ert varumärke nu istället?

kretatör

Vi är verkligen redo att ta oss an er varumärkesresa oavsett varifrån ni startar. Ni kanske inte ens vet varifrån ni startar eller vart ni ska någonstans men det är just därför Salty finns!