Sökes:

Artistisk multibegåvning utan dess like.

Någon slags bakgrund

Salty Communication är en reklambyrå̊ med fokus på digital marknadsföring. Det kanske låter lite fancy tänker du men oroa dig inte, vi är inte ens hälften så skitnödiga som våra kollegor i Stockholm. Vi har för det mesta fötterna på jorden, när vi inte är på AW. Dessutom är vi belägna i Växjö och smålänningar kan man lita på, så länge man inte ska splitta notan…

Hur som helst så är vi ett gott gäng på fem(ish) personer och vi arbetar som sagt med digital marknadsföring, framför allt med det som vissa med näsan i vädret skulle kalla ”performance marketing”. Primärt handlar det om att skapa resultat för våra kunder genom att förbättra deras sociala kanaler, hemsidor och annonser. För att kunna göra det på bästa sätt så behöver vi även skapa mycket innehåll i form av foto, film och grafisk design.

Våra kunder består av allt ifrån nystartade företag till börsbolag, framförallt i Småland men även i andra delar av det långa landet falukorv. Det gör att man får inblick i många sorters verksamheter och får lära sig all möjlig obskyr kuriosa som man sällan får chans att glänsa med, och tur är väl kanske det. Man vill ju inte framstå som en besserwisser.

This, this is the job!

Gemensamt har våra kunder att de från tid till annan behöver ett estetiskt supergeni som dig för att ta fram en ny grafisk profil, ta en bättre bild på Åsa i repan eller ge produktkatalogen en complete makeover. Förfrågningarna är många och lösningarna ännu fler och det är halva charmen med jobbet. Ibland är man i väg på någon väldigt Instagramkompatibel location och flyger drönare, ibland sitter man på kontoret och svär åt datorn och ibland är man ute hos nån kund och fikar med en marknadschef som redan borde gått i pension.

Kreativitet kommer inte på beställning. Det växer fram när förutsättningarna är rätt och man har den frihet man behöver för att skapa. Därför kommer vi inte bara låta dig, utan uppmuntra dig att gå bananas på de projekten som kräver det. Ett jäkla drömjobb för den som vill påverka sitt eget arbete och utvecklas inom digital kreation. Arbetet kommer innebära att du både jobbar i långsiktiga projekt som involverar hela Salty-teamet, men även mindre fristående projekt som ibland behöver hanteras på volley. Vi är nämligen byrån som gör allt för att lösa våra kunders behov även när tiden talar emot – det är därför många av våra kunder stannar hos oss.

Som arbetsgivare påstås vi vara schyssta och vi låter dig skapa din egen vardag. Dina arbetstider är flexibla och du avgör själv när du ska börja och sluta dagen. Vi vet att personer som trivs med sitt jobb och tycker det är kul är motiverade och levererar resultat som kunderna älskar. Stämpelklockan gör sig bäst jämte kulramen på museum.

En opretentiös AW är inget vi drar oss för, även om det alltid slutar för sent. Dessutom erbjuder vi såklart en marknadsmässig lön och även flera schyssta fördelar som gym och relaxavdelning en trappa upp, ett kylskåp som är fyllt av fri dryck samt gemensamma fredagsfrukostar.

Nog om oss. Vem är du?

Det vi söker är en digital kreatör. Det är lite diffust precis som det mesta inom marknadsföring men det beror på att vi är öppna för att lyssna på dina kvalitéer eftersom vi kan anpassa rollen och uppdragen utifrån vad du är bäst på. Vi ser dock gärna att du har kunskaper inom så mycket som möjligt av följande:

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Indesign
 • Adobe Premier Pro
 • Adobe After Effects
 • Adobe Audition
 • Fotografering
 • Cinematography
 • Ljudupptagning

Det vi kan vara säkra på är att dina kunskaper kommer användas för bland annat följande uppgifter:

 • Filmskapande för sociala medier
 • Fotografering hos kunder
 • Grafiska profiler
 • Profilprodukter
 • Broschyrer, kataloger och annonser

Eftersom vi är ett litet bolag vore det såklart guld om du har fler trix i din trollerilåda. Tveka inte att berätta om dessa i din ansökan.

Oavsett kunskap och erfarenhet värdesätter vi ändå personligheten högst. Så, vem är du? Utforma en kreativ ansökan och berätta för oss. Och du, glöm inte att skicka med din portfolio!

Ansökan skickas till hannes@saltycom.se.

Skriv något man inte glömmer i ämnesraden.

Ha de gott, haj!